Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe yönetiminde yer alacak olan medya patronu Acun Ilıcalı hakkında şok ifadeler kullandı. Yıldırım, "Acun Ilıcalı kaşınıyor. Şimdi kaşıyacağım. Mourinho ile Londra'da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra'da değil Roma'da görüştüm. Geri zekalı." ifadelerini kullandı.

ADNAN OKTAR KONUSUNA GİRDİ

CHP, 47 Yıl Sonra Birinci Parti CHP, 47 Yıl Sonra Birinci Parti

"Acun Ilıcalı Dominik'te 'FETÖ'cülere pasaport veriyormuş! Çağırdım. Yapma. senin için kötü olacak' dedim. 'Ya ben yapıyorum etmiyorum falan.' Ama var bir şeyler. Onun için fazla konuşmasın.

"SOKAĞA ÇIKAMAZ"
Adnan hoca konusuna girersem, sokağa çıkamaz öyle. Adnan hoca meselesinde onun için oturdum polis fezlekesini okudum. 3 bin 500 sayfa. Orada suçlanan insanların yüzde 20'si 'Bizi Adnan hocayla Acun tanıştırdı' diyor."

ILICALI: MOURİNHO OLAYI KOMPLE YALAN

Ali Koç'un yönetim listesinde yer alan Ilıcalı, dün akşam TV100'de Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu. Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına çok sert sözlerle yanıt veren Ilıcalı "Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho olayı komple yalan. Üç gün görüşemediler, irtibat kuramadılar! Mourinho, bizimle görüştükten sonra telefon değiştirdi, ulaşamadılar. Anlaşma falan yok." dedi.

Editör: Editör Yazar