Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tarım Şenliği'nin ikinci gününde Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile birlikte tarıma yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının, üreticilerin ve tarım firmalarının stantlarını ziyaret etti.

Avcılarlı Kadınlar Emeğiyle Güçleniyor: “Erkek İşi Değil, Emek İşi!” Avcılarlı Kadınlar Emeğiyle Güçleniyor: “Erkek İşi Değil, Emek İşi!”

BALCIOĞLU: BU VERİMLİ TOPRAKLARI BETON RANTINA KURBAN ETMEYECEĞİZ

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Balcıoğlu, “Değirmenköy Tarım Şenliğimizin ikinci gününde tarıma yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın, üreticilerimizin ve tarım firmalarımızın stantlarını Tekirdağ Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun ve Çatalca Belediye Başkanımız Erhan Güzel ile birlikte ziyaret ettik. Trakya'nın verimli topraklarında tarım potansiyelini hep birlikte ileri taşıyacak, bu elverişli toprakları beton rantına kurban etmeyeceğiz. Tarımda teknoloji kullanımını yaygınlaştıracak, bölgemiz gençlerine bilinçli tarımı öğreteceğiz” dedi.

Stant ziyaretlerinin ardından Başkan Balcıoğlu, Değirmenköy Mahallesi'nde esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti. Bu ziyaretler sırasında Değirmenköylülerin tarım ve yerel ekonomi konusundaki düşüncelerini ve taleplerini doğrudan öğrenme fırsatı buldu.

Editör: Editör Yazar