GÜNCEL

Balıkçı Kenan'dan Milli kampanya!

Balıkçı Kenan, Türkiye’nin şerefine Milli Takım’ın şerefine balık ekmek içecekte kampanyayı duyurdu.

Abone Ol

Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucusu Balıkçı Kenan Balcı, EURO 2024 Türkiye Hollanda Çeyrek Final maçı öncesinde dev kampanya yaptı.

Galibiyetin haklı gururunu yaşıyoruz diyen müze kurucusu Kenan Balcı, “Avrupa’da Türkiye olarak tarih yazıyoruz. Grup elemelerinden başarı ile çıktı. Avusturya karşısında çok güzel bir galibiyet aldık. Türkiye olarak çok mutluyuz. İnşallah finalede ismimizi yazdıracağız. Bize bu zaferi yaşatan bütün futbolcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Biz bu zafere çok inanmıştık. İnanıyorum ki kupa bizim olacak” ifadelerini kullandı.

SADECE 120 LİRA

Türkiye’nin ve Milli Takım’ın şerefine balık ekmek ve içecek fiyatlarını düşürdüklerini ifade eden Balcı, “Bu galibiyet karşısında bizde balık ekmek ve içecek fiyatlarını 120 liraya düşürdük. Hem vatandaşlarımız sağlıklı olan balığı yesin. Hem de bu güzel günlerde balık ekmeğin keyfini çıkarsınlar. Kılçık, kemik yok. Lezzetli ve ucuz. Ayrıca su ve çaylarda ikramımız. Bütün vatandaşlarımızı Beylikdüzü merkezde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Balıkçı Kenan Tesisleri’ne bekliyoruz” dedi.

Balıkçı Kenan'ın yeri adresi; Büyükşehir Mahallesi, Büyükşehir Caddesi No: 9 Beylikdüzü, Plaza İş Merkezi, İstanbul Türkiye