Eyüpsultan Belediyesi'nden 13 Bin 700 Metrekare Asfaltlama Eyüpsultan Belediyesi'nden 13 Bin 700 Metrekare Asfaltlama

Beyoğlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı saha çözüm ekipleri semt pazarlarında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney adına vatandaşları dinleyerek, talep, şikayet ve önerileri topluyor. Beyoğlu’nda şu ana kadar sesini duyuramamış, sorunlarını çözüme kavuşturamamış ilçe sakinleri, yeni uygulamayla birlikte talep, şikayet ve önerilerini doğrudan belediyeye ulaştırabiliyor. Semt pazarlarında “Başkan Sizi Dinliyor” yelekleri ile gezen ve stant açan ekipler bir yandan anket çalışması yaparken bir yandan da vatandaşlardan gelen talep, şikayet ve önerileri kayıt altına alıyor, ilgili birimlere iletiliyor. Süreç, Başkan İnan Güney tarafından bizzat takip ediliyor.

Semt pazarlarında başlayan proje, ilerleyen süreçte, cami, atölyeler, kuaför, kıraathane ve eczane gibi yoğun kullanılan mekanlarla devam edecek. Proje kapsamında, saha ekipleri bebek sahibi olan aileler ile taziyeleri de ziyaret ederek eksikliklerin giderilmesine yardımcı oluyor. Önümüzdeki süreçte 110 hanenin ziyaret edilmesi hedefleniyor.

“Başkan Sizi Dinliyor” projesi ile ilgili konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, “Beyoğlu uzun zamandır hizmetten uzak, sesini duyurmaktan uzak. Belediye ile vatandaşın bağı azalmış. Bu yönetim anlayışını değiştirerek, vatandaşlarımızın belediyeyi hayatlarının her evresinde yanlarında hissetmelerini sağlayacağız. Şu anda sorunları aktarmaya, çözüm bulmaya yönelik büyük bir talep var. Seçimden önce Beyoğlu’nun 45 mahallesine eşit hizmet götüreceğiz dedik. Kendim de her gün sahadayım. Ancak çözümlerimizi hızlandırmak, vatandaşımızla doğrudan temas edebilmek için saha ekiplerini de devreye soktuk. Denetim süreçleriyle de sürecin sağlıklı ilerlemesini sağlayacağız” dedi.

Editör: Yusuf Hakkı Doğan