Üç belediye tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek etkinliklere Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan da katılacak.

Kartal  Belediye Meclisi yeni bütçeyi belirledi Kartal Belediye Meclisi yeni bütçeyi belirledi

PERA PALAS’TA “CUMHURİYET BALOSU”
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 28 Ekim Pazartesi günü Beyoğlu’nda bulunan Pera Palas’ta düzenlenecek Cumhuriyet balosu ile başlayacak. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sık sık konakladığı tarihi Pera Palas’ta gerçekleştirilecek baloya siyasi parti temsilcileri, belediye başkanları, misyon şefleri, iş dünyası temsilcileri ve sanat camiasından davetliler katılacak. Keman virtüözü Cihat Aşkın ile piyanist Gülsin Onay’ın müzik ziyafeti sunacağı gecede vals ve zeybek gösterisi de yer alacak.

ORTAK “CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ”
Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli belediye başkanları, 29 Ekim Salı günü saat 18.00’de Şişli’de bulunan Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret edecek ve ardından genci yaşlısı tüm yurttaşlarımızla birlikte Halaskargazi Caddesi üzerinden Harbiye Askeri Müzesi’ne doğru yürüyecek. Başkanlarımız daha sonra Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirilecek Cumhuriyet konserine katılacak.

ATHENA SAHNE ALACAK
29 Ekim kutlamaları, Cumhuriyet yürüyüşünün ardından saat 20.30’da Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirilecek Athena konseri ile devam edecek. Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli belediye başkanlarının da katılacağı konserde, Athena grubu sevilen şarkılarını Cumhuriyetimizin 101. yılı için seslendirecek.

Editör: Editör Yazar