GÜNCEL

Böylesi görülmedi; İzmir'de kadınların cinsel organından altın çıktı

İzmir’e gelen Özbekistan uyruklu kadınların cinsel organlarından külçe altın çıktı.

Abone Ol

Türkiye'ye yasadışı yollarla altın sokulacağı bilgisine ulaşan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Dubai’den uçakla İzmir’e gelen Özbekistan uyruklu 6 kadın yolcu ve onları karşılamaya gelen iki aracı havalimanının çıkışında durdurdu.

Ekipler tarafından durdurulan araçlar ve yolcular üzerinde yapılan aramalarda her biri 110 gram olan 82 adet külçe altın, 18 oyun konsolu ve 3 akıllı cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen bu malzemelerin toplam piyasa değerinin milyonlarca lira olduğu açıklandı.

84 KÜLÇE ALTIN!

Polisin kapsamlı incelemeleri sonucu, alınan mahkeme kararı ile Özbek kadın yolcuların iç beden muayenesi gerçekleştirildi. Bu muayenede kadınların cinsel organlarından her biri 110 gram ağırlığında toplam 84 külçe altın çıkarıldı. Şok etkisi yaratan bu olayla birlikte ele geçirilen altınların toplam ağırlığının 18 kilo 500 gram olduğu ve piyasa değerinin yaklaşık 55 milyon TL olduğu belirtildi.Polis tarafından yakalanan 6 Özbek kadın yolcu ve onlara yardım eden 1 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 7 kişi, kaçakçılık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.