31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kırıkkale’nin Yahşihan Belediye başkanlık koltuğunu MHP’li Osman Türkyılmaz’dan devralan AKP’li Ahmet Sungur, geçmiş dönemden kalan borçlar nedeniyle ilçede bulunan Acısu Aile Mezarlığı’ndaki cenazelerin üzerinde haciz olduğunu açıkladı.

"O SÖZLERİ DEMEK Kİ KENDİSİ İÇİN SÖYLEMİŞ!"

Belediye Başkanı Ahmet Sungur konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi

-Mezar parselleri Tapu Müdürlüğü’nde Yahşihan Belediyesi adına göründüğü için 2022 yılından bu yana alacaklılar tarafından icraya verilmiş ve bugün itibariyle sırf ilçe mezarlığında 402 bin Türk Lirası karşılığında toplam 26 icra dosyası bulunuyor.

-2024 yerel seçim propagandaları esnasında belediye başkanlığı yaptığı dönemde, içerisine Taziye Evi yaptırdığı mezarlık reklamını yaparken kullandığı, "Atalarını örnek almayanın, geçmişini düşünüp dalmayanın, ölüsüne saygısı olmayanın, dirisinden hayır gelir mi sandın?" sözleriyle gündemde olan bir önceki dönem belediye başkanının o gün kullandığı bu cümleleri görüyoruz ki meğer kendisi için söylemiş.

Ahşap Boyama ile Yeni Bir Hayat: Ümraniye’de Yaşlılar Sanatla Buluşuyor! Ahşap Boyama ile Yeni Bir Hayat: Ümraniye’de Yaşlılar Sanatla Buluşuyor!

 Osman Türkyılmaz ve Ahmet Sungur

Editör: Editör Yazar