CHP Başakşehir olağan ilçe gençlik kolu kongresini gerçekleştirdi. CHP Başakşehir ilçe binasında gerçekleşen kongreye gençlerin yoğun katılımı, seçime ayrı bir renk kattı. İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı ve yönetim kurulu üyelerinin tamamına yakınının katıldığı gençlerin kongresine, CHP Başakşehir Belediyesi meclis üyeleri de tam kadro katıldılar.

GENÇLER DE ‘DEĞİŞİM’ DEDİ

CHP Başakşehir gençliği değişimden yana tavır aldı. Mevcut CHP Başakşehir Gençlik Kolları Başkanı ve başkan adayı Ali Dinler'in beyaz listesi 273 oyda kalırken, Berkin Servi'nin kırmızı listesi 332 oy kazandı. 608 üyenin dahil olduğu seçim arenasına gösterilen ilgi, gençliğin geleceği ne kadar çok önemsediğinin ve istediğinin kanıtıydı.

EZBERBOZAN KALABALIK

Kongre öncesi atmosfer müthiş, heyecan zirvedeydi. Adaylar için hazırlanan stantlarda son çalışmalarını yapan ekipler, Boğazköy ilçe binasına üye taşımak için büyük gayret sarf etti. Alınan karar gereği, CHP Başakşehir ilçe başkanlığına ait araçlarla genç üye ulaşımı yapılamadığı için iş yükü bireysel çabalarla yönetildi. Kırmızı listenin taraftarları, aileleri ve destekçileri psikolojik üstünlüğü elden bırakmazken, beyaz listenin adayı Ali Dinler'in seçim sloganı olarak seçtiği ifadeler, maziye selam gönderdi. "Bir çift mavi gözün ışığında daima Atatürk'ün izinde" mesajının, bir dönem ilçe başkanlığı yapmış yöneticilerin mesajına büyük benzerlik teşkil etmesi dikkat çekti. Yoğun kalabalık hiç eksilmedi, tempo bir an düşmedi.

Sokak röportajı sonrası tutuklanan Dilruba isimli kadın gündemde Sokak röportajı sonrası tutuklanan Dilruba isimli kadın gündemde

Eray Ergün Efe, Erdi Alkan ve Onur Şimşek'ten oluşan divan, ilk andan son saniyeye kadar büyük performans sergiledi. Oy kullanma akışı sağlıklı şekilde organize edilirken, kabinlerdeki fiziksel ortamın rahatlığı işlemlerin hızlı ilerlemesine katkı sağladı.

ABİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kongrede CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, yönetim kurulu üyeleri ve seçilmiş meclis üyeleri de hazır bulundu. Gençleri yalnız bırakmayan, siyaseten de abileri olan ilçe yönetimi ve meclis üyeleri, gençlerin “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganlarına alkışla destek verdiler.

KAYABAŞI: KAZANAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ’DİR

Beyzade Kayabaşı, seçim sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Kazanan ve kaybedenin olmadığı bu süreçte, bugüne kadar verdiği emekler için görevi devreden Gençlik Kolu Başkanımız Ali Dinler ve yönetimindeki arkadaşlarımıza emekleri için çok teşekkür ederim. Göreve yeni seçilen Gençlik Kolu Başkanımız Berkin Servi ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza da üstün başarılar dilerim." dedi.

Editör: Editör Yazar