25 yıldır kesintisiz devam eden, Dünya Festivaller Birliği’nce 9 kez “Dünyanın en iyi kültür ve sanat” festivali ödülüne layık görülen Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin arkasındaki en önemli güç festivale katkı sağlayan sponsorlar.

“EN ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ SPONSORLARIMIZ”

Bu yıl 75 ülkeden 1200 kültür - sanat elçisinin katılımıyla gerçekleştirilen festivale sponsorların katkısı büyük oldu. Festivalin isimsiz kahramanları olan sponsorlara Türkiye’nin tanıtımına, kültür ve sanata verdikleri katkılardan ötürü teşekkür plaketi takdim edildi. Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin çeyrek asırdır kesintisiz devam etmesinin ve dünyanın en iyi kültür ve sanat festivali olmasının arkasındaki en önemli gücün sponsorlar olduğunu söyleyerek, katkı sunan sanayici, iş insanı ve firmalara teşekkür etti.

PLAKETLER TAKDİM EDİLDİ

Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da düzenlenen törende festivale katkı sağlayan sponsorlara teşekkür plaketleri Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Festival Komitesi Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından takdim edildi. 25. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ne katkı sunan ana sponsorlar ve teşekkür plaketi alan kişiler şu isimlerden oluştu:     

Kartal’ın yol haritasını, mahalleleri çiziyor Kartal’ın yol haritasını, mahalleleri çiziyor

Fırat Plastik A.Ş. adına Yönetim Kurulu Üyesi Engin Demir, MESA Holding Erhan Boysanoğlu, Nurol Holding Oğuz Çarmıklı adına Proje Yönetim Müdürü Taner Engin, Kaya Holding Burhanettin Kaya adına Kaya Otel & Convention Genel Müdürü Buket Azaklıoğlu, Kullar İnşaat adına Genel Müdür Şener Solmaz, Yalçınlar Group Hakan Yalçın adına Mali İşler Müdürü Derya Dökümcü, AKÇANSA Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş. adına Fabrika Müdürü Mustafa Erhan Arslan, Öztiryakiler Madeni Eşya San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Öztiryaki adına Genel Müdür Yardımcısı Akif Acar, Demir Grup Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bülent Ünal, Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi Mehmet Nedim Kolan adına Genel Müdür Sadık Ceylan, EMS Yapı Yömetim Kurulu Başkanı Emre Mermer adına Genel Koordinatör Muhammed Yılmaz, Abant Su Burhanettin Kaya adına Kurumsal İletişim Yetkilisi Mert Kuzgun ve Beyaz Group Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Beyaz.

Editör: Yusuf Hakkı Doğan