İstismarına uğradığı abisinin boğazını kesen adam: Beni karısı gibi kullanıyordu İstismarına uğradığı abisinin boğazını kesen adam: Beni karısı gibi kullanıyordu

Bağcılar Meydan Çarşı Caddesi'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda iş yeri kurşunlandı. Mağazaya 3 Ekim Perşembe günü gelen bir çocuk, buradaki çalışanlara ‘Abimizin selamı var. Sizden haber bekliyor, cevap verin’ yazılı not bıraktı. Çalışanlar bu notu, iş yeri sahibi Muhammet Özdemir’e iletti ancak Özdemir o notu dikkate almadı. Bir süre sonra mağazaya ait cep telefonuna mesaj gönderildi. Mesajda tehdit yazıları ve ‘Casperler’ notu iletildi. İş yeri sahibi mesajla birlikte polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

ATEŞ ETTİ, GÖRÜNTÜYÜ KAYDETTİ

Dün sabaha karşı mağazanın önüne gelen yüzü maskeli şüpheli, tabancayla iş yerine peş peşe ateş ederken saldırıyı da cep telefonuyla kaydetti. Mağazaya 4 el ateş eden kişi, silahı tutukluk yapınca olay yerinden kaçtı. Haber verilmesiyle iş yerine gelen Muhammet Özdemir, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Adrese gelen ekipler, iş yerinde incelemelerde bulunduktan sonra silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Mağazaya gelen bir çocuğun çalışanlara not verip ayrılması ve yüzü maskeli bir kişinin iş yerinin önüne gelerek, hem silahlı saldırı düzenlemesi ve bu saldırıyı cep telefonuyla kaydetmesi saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Editör: Editör Yazar