GÜNCEL

CHP'de Şero'ya arkadaş geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in cins kedi sahiplenmesi sosyal medyada ilgi gördü. CHP Genel Merkezi'ndeki Şero isimli kediye arkadaş geldiği yönünde yorumlar yapıldı.

Abone Ol

CHP Genel Merkezi'ndeki Şero isimli kediye arkadaş geliyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun'un kardeşinin sahiplendiği kedilerden birini sahiplendi.

SOKAK HAYVANLARI TARTIŞMASI BAŞLADI

Sokak köpeklerine yönelik yasal düzenlemede 'uyutma' ve 'ötanazi' yer alması siyasetçilerden sanatçılara dek tepkilere neden oldu. Hayvanseverler ise kırsal alanda üreyen bekçi köpeklerinin yanı sıra cins hayvan üretiminin son bulması gerektiğini, bu hayvanların sokağa atılması nedeniyle popülasyonun azalmayacağını vurgulanıyor.

Bazı hayvanseverler ise kamuoyunda sokak hayvanlarına yönelik tartışmalar sürerken, siyasilerin sokaktaki hayvanlardan sahiplenerek örnek olması gerektiğini savunarak, cins kedilerin üretim ve ticaretine karşı çıktı. Özel "ise Cins olsa ne olur olmasa ne olur 3 kardeşi ile sokağa atılmış sonuçta sahiplenmek hata mı?" şeklinde yanıt verdi.

ÖZEL'İN PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Özel'e, "Sn Özgür Özel sokağa atılmış bu üretim mağduru yavruların durumuna bugün şahit oldunuz. Merdiven altı üretim, kaçak üretim , bir kere anne - baba olsun üretimi, dövüş üretimi ve kırsal üretim durdurulmak zorundadır", "İnsanlara örnek olmak adına; cins olmayan sokak hayvanlarını sahiplenip, medyada onları görünür kılmamız gerektiğini düşünüyorum" şeklinde yanıtlar geldi.

CHP Genel Merkezi'ndeki Şero;