Esenyurt Belediyesi, "Her mahalleye bir kreş" hedefi doğrultusunda yeni bir adım atıyor. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer'in katılımıyla, Pınar Mahallesi Kreşi'nin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Kağıthaneli çocuklar eğlenerek öğreniyor! Kağıthaneli çocuklar eğlenerek öğreniyor!

Pınar Mahallesi’nde temeli atılan kreşin inşaatında Esenyurtlulara seslenen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Yaklaşık 120 çocuğumuza hizmet verecek. İkinci attığımız temel oldu bu ve hedefimiz 15 kreştir” ifadelerini kullandı.

ÖZER: KİŞİSEL GELİŞİMDEKİ İLK ADIM

Katılımcıları selamlayan Özer, “Size dediğim gibi iki şey beni çok mutlu ediyor. Biri hizmet etmek, temel atma töreni ve açılış gibi etkinlikler. Diğeri de sizlerle beraber, halkla beraber olduğum zamanlardır. Bu da o zamanlardan biri. Bugün burada ikinci kreşimizin temelini atıyoruz. Önceki biliyorsunuz Barbaros Mahallesi’ndeydi. Orada parkımız, antik tiyatromuz ve kreşimiz var.

Yaklaşık 120 çocuğumuza hizmet vereceğiz. Öğretmenler odamız, çocuklarımızın etkinlik alanları, oyun alanları ve derslikleri olacak. Hedefimiz 15 kreştir. Buralar sadece çocukları bırakacak yer değil, kişisel gelişimdeki ilk adım olacak. Çocuklarımızın geleceği için çok önemli yerler olacak buralar. Biz parklarımızı kreşlerle donattığımızda kötü alışkanlıklardan kurtararak daha güvenli yapılar haline getireceğiz.” diye konuştu.

İBB’YLE BİRLİKTE HER MAHALLEYİ KREŞLERLE DONATACAĞIZ”

“İBB ile de koordinasyon halinde kreşlerimizi çoğaltıyoruz. İBB’nin de biliyorsunuz ‘Yuvam İstanbul’ projesi devam ediyor.” hatırlatmasını yapan Özer, “Bir eğitim yeri bir kreş bir üniversite açıldığında ben en mutlu insan oluyorum. Her gün yeni bir açılışa imza atıyoruz. Bunları hazmedemeyenler de var. Bizim işimiz gücümüz Esenyurt. Esenyurt’ta bir destan yazacağız. Bu dört ayda gösterdiğimiz performansın üstüne koyarak devam edeceğiz. Sizi mutlu edince biz mutlu oluyoruz çünkü. Mutluyuz, çünkü biz Esenyurtluyuz.” dedi.

Editör: Editör Yazar