İş insanı Fehmi Öztürk ile eski ortağı Fırat Muşlu arasındaki 50 milyon dolarlık alacak yüzünden çıkan anlaşmazlık sonrasında darp edilmişti. Öztürk, darp edilmesinin ardından ölüm tehditlerinin hiç kesilmediğini söyledi. 

Naci Görür: "İstanbul'da Deprem İçin Zemin Hazır, Hazırlıklar Yetersiz!" Naci Görür: "İstanbul'da Deprem İçin Zemin Hazır, Hazırlıklar Yetersiz!"

BASIN AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Öztürk geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada şunları söylemişti;

"Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan, vergisini veren ve ülkemin nizam ve kaidelerine uyarak hem kendisine hem de bu memlekete hizmet eden bir iş insanı, bir aile babası Fehmi Öztürk olarak sizlere sesleniyorum. Vatanım topraklarında belirli kişi ya da kişiler, organize suç örgütü tarafından kurulan komplolarla yaklaşık 50 milyon dolarlık dolandırıcılıkla karşı karşıya kaldığım yetmezmiş gibi, yine aynı kişiler tarafından şahsım ve ailem ölümle tehdit edildiği bir sürecin içerisindeyim. Ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak canımı, malımı devletime emanet ettim. Benim, ailemin can ve mal güvenliğinin tehlikede olduğunu ilan ettim. "

Fehmi Öztürk darba uğrayıp hastanelik edilmişti;

X'TE PAYLAŞIM YAPTI; "SOYLU'YA DAVA AÇTIM"

Fehmi Öztürk bugün sabah saatlerinde X'te yaptığı paylaşımda yetkilileri etiketleyerek AK Parti Milletvekili Süleyman Soylu'ya dava açtığını söyledi. Öztürk, şunları yazdı;

"İktidar kulislerinde gündem  Süleyman Soylu dokunulmazlığı: 
Bir fezleke gelirse başvuru değerlendirilebilir deniyor..

Sn. Süleyman Soylu hakkında Suç duyurusunda bulundum 28/11/2023 tarihinde.!
İstanbul Özel soruşturma bürosunda soruşturma açıldı 2023/19448 

12/12/2023  de Ankara CBS Parlementerler bürosuna gönderildi

Türk Halkına Soruyorum?
Öldürülmeden Önce Başka 
Ne Yapabilirim?"

Editör: Editör Yazar