Türkiye gündemini sarsan Narin Güran cinayetiyle ilgili zanlılar hakkında söyledikleriyle dikkat çeken AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu bu kez damadıyla gündemde.

Sözcü'nün haberine göre Ensarioğlu'nun damadı Mutlu Akbulut, kripto para dolandırıcılığı suçlamasıyla gözaltına alındı. Akbulut'un 24 saat geçmeden serbest bırakıldı.

“Okullar Kirli, Öğrenciler Sağlıksız!” Eğitim-İş’ten Hijyen ve Güvenlik Talebi “Okullar Kirli, Öğrenciler Sağlıksız!” Eğitim-İş’ten Hijyen ve Güvenlik Talebi

"AĞIR CEZA BAKIYOR"
Damat Akbulut’un işlediği suçun Ağır Ceza Mahkemesi kapsamına giren katalog suçlardan olması, işlenen suça öngörülen hapis cezasının alt ve üst sınırı dikkate alınarak adli kontrol şartı, ev hapsi ve yurtdışına çıkış yasağı gibi tedbirlerin yetersiz kalacağı, delillerin henüz toplanmamış olması nedeniyle verilen tutuklama kararının aynı gün geri alınması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

TAHLİYE İÇİN BASKI İDDİASI
Tahliye kararının siyasi baskı sonucu geldiği ileri sürülürken, soruşturma kapsamında suç gelirlerinin aklanması kapsamında MASAK’tan da rapor alınması kararlaştırıldığı, ancak dosyaya müdahale edilerek takipsizlik kararıyla kapatılmaya çalışıldığı öğrenildi. 

Editör: Editör Yazar