Jose Mourinho, gecelik ücreti dudak uçuklatan otelde kalıyor ve eleştirilerin dozajının artmasına neden oluyor. Benzer tartışma daha önceki çalıştırdığı kulüplerde ve oralardaki kamuoylarında da ortaya çıkmıştı.

LÜKS OTELİN GECELİĞİ NE KADAR?

Fenerbahçe, Mourinho'ya İstanbul'un en lüks konutlarını teklif etti, ancak o otelde kalmayı tercih etti. Kendisi, bu tercihi "Kolaylık olsun diye otelde kalıyorum" sözleriyle açıklamıştı. Mourinho geceliği 45 bin TL olan Four Seasons Hotel'de kalıyor.

NEDEN OTELDE KALIYOR?

Çamlıca Kulesi’nde Cumhuriyet’e yakışır kampanya Çamlıca Kulesi’nde Cumhuriyet’e yakışır kampanya

Deneyimli teknik direktörün neden otelde kaldığı konusunda net bir bilgi yok. Ancak İngiltere'de Manchester United'ı çalıştırdığı sırada geceliği 500 bin sterlin olan bir otelde kalıyordu. Bu dönemde Manchester United'ın kötü gidişiyle birlikte Jose'nin her an kovulma ihtimaline karşı geçici ikametgah olan oteli tercih ettiği yazılmıştı.

Fenerbahçe sezonun başında teknik direktörlüğe dünyaca ünlü Jose Mourinho'yu getirdi. Portekizli teknik direktör Fenerbahçe'nin başında çıktığı 14 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Toplamda 2 puan ortalamasına sahip olan ünlü teknik adamın Süper Lig'de evinde oynayıp aldığı bir de Galatasaray derbisi mağlubiyeti var.

Editör: Editör Yazar