Genel kurula; GÜSİAD Genel Başkanı, İBB Enerji/İsetaş Genel Müdürü Dr. Yüksel Yalçın, ŞİDEF Genel Başkanı ve Gümüş Mühendislik ve Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kaya, ŞEKAV Başkan Yardımcısı ve Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yūksel Hamzaoğlu, Gümüşhaneli iş insanları ve çok sayıda GİYAD üyesi katılım sağladı.

Kurulda, denetim, mali tablo ve tahmini bütçe ve faaliyet raporunun okunmasının ardından Bayram Erdem'in başkanlığında yeni yönetim kurulu listesi oylandı ve kabul edildi.

Yeni dönem için birlik ve beraberlik mesajı veren GİYAD Başkanı Bayram Erdem, “Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin 7. Olağan Genel Kurulu, bugün dernek merkezimizde gerçekleştirildi. Yapılan seçimde, bu görevi şahsıma ikinci kez tevdi eden genel kurulumuza, üyelerimize, divan heyetimize ve geçmişten bugüne GİYAD'a emek veren başkanlarımıza, üyelerimize teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Yeni dönem hayırlı olsun. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun” dedi.

GİYAD YÖNETİM KURULU

BAYRAM ERDEM

FATİH EFE

NEZİR OĞUR

Sağlık sorunları olan Suriyelinin sınır dışı kararı iptal edildi Sağlık sorunları olan Suriyelinin sınır dışı kararı iptal edildi

TURAN DERELİ

ADEM DEDE

SİNAN ALTIPARMAK

DAVUT DEĞİRMENCİ

MUZAFFER EFE

VEDAT YALÇIN

HARUN GÜLAP

ERDOĞAN KAYA

NECMETTİN MUTLU

AZİMET YALÇIN

TUĞRUL YILDIZ

ŞAFAK GÜNDÜZ

CEM DEMİREL

UĞUR KAYA

SEMİH TANGUROĞLU

GÜRKAN YILDIZ

ENGİN ORAKÇI

YÜKSEL ERYILMAZ

NECATİ KAYA

SEZAİ EFE

FIRAT ARAS

DAVUT FİCİL

HÜSEYİN KAYA

KEMAL ULUTAŞ

NECMETTİN ERYILMAZ

YÜKSEL KAYA

SELAHATTİN ALTIPARMAK

YASİN YALÇIN

MEHMET YETİM

Editör: Editör Yazar