İktidara yakınlıklarıyla bilinen ve bu çerçevede yazılar yazan deneyimli kalemler birer birer hayata veda ediyor. Özellikle üç ismin üst üste ölümü, sosyal medyada büyük gündem yarattı.

ÖNCE ULUÇ, SONRA ARDIÇ, ŞİMDİ DE BARLAS

Daha çok spor yazılarıyla ve Galatasaraylılığı ile bilinen Hıncal Uluç'un ardından yine iktidara yakınlığı ile bilinen Engin Ardıç hayatını kaybetmişti. Son olarak gece saatlerinde ajanslara düşen son dakika bilgisine göre Mehmet Barlas'ın hayatını kaybettiği açıklandı. Barlas son dönemde muhalefet cephesinin büyük tepkilerini çekiyordu.

ERDOĞAN'DAN MESAJ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barlas için sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Entelektüel birikimi, nezaketli kişiliği ve güçlü kalemiyle Türk basınında duayen olarak anılan, her zaman millet iradesinden yana duran, Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, Sabah Gazetesi'ne ve medya camiasına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Otobanda serçeyi kurtarmak isteyen adama kamyon çarptı Otobanda serçeyi kurtarmak isteyen adama kamyon çarptı

TWİTTER'DA ÜÇLÜNÜN ÖLÜMÜ GÜNDEM OLDU

Kamuoyunu ilgilendiren büyük olaylara en hızlı tepkinin verildiği Twitter'da Mehmet Barlas'ın ölümünün ardından Hıncal Uluç ve Engin Ardıç da hatırlatılarak üç ismin ölümüyle ilgili çok sayıda yorumlar yapılıyor.

KOMPLO TEORİSYENLERİ İŞ BAŞINDA

Bazı komplo teorisyenleri de özellikle iktidara yakın gazetecilerin hayatını kaybetmesiyle ilgili birçok senaryo paylaşıyorlar ve ölüm meleği Azrail de kullanılarak çirkin mizah örnekleri sergilendi.

Editör: Editör Yazar