Hindistan'da yaşanan trajik bir olay, sosyal medyada izleyici sayısı rekoru kırdı ancak içeriğin hassas olduğu ve çabuk etkilenen kişilerin izlememesi gerektiği uyarısında bulunuldu.

Güney Hindistan'da, 62 yaşındaki bir adamın bir filin saldırısına uğrayarak ezilerek hayatını kaybettiği anlar, kameraya kaydedildi. Görüntüler, olayın dramatik ve üzücü boyutlarını gözler önüne seriyor.

Kocaeli'de şok olay; Öğrenci, okul müdürü yardımcısının kafasına sıktı Kocaeli'de şok olay; Öğrenci, okul müdürü yardımcısının kafasına sıktı

HASSAS İÇERİK HAKKINDA UYARI

Sosyal medya platformlarında yayılan video, kısa sürede geniş kitlelere ulaştı ve izleyici sayısı rekoru kırdı. Ancak uzmanlar, bu tür içeriklerin izlenmesinin, duygusal olarak etkilenen kişiler için zararlı olabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Benzer içeriklerin izlenmesinin, insanların psikolojik sağlığını olumsuz etkileyebileceği belirtiliyor.

Olayla ilgili olarak yerel makamların ve uzmanların incelemeleri devam ediyor. Fil saldırısının detayları ve olayın nasıl gerçekleştiği konusunda net bilgiler henüz kamuoyuyla paylaşılmış değil.

Editör: Editör Yazar