Amerika'ya giden Cumhurbaşkanlığı uçak filosu görüntülendi Amerika'ya giden Cumhurbaşkanlığı uçak filosu görüntülendi

İstanbul'da gerçekleştirilen ve çok önemli isimlerin katıldığı Iğdır İli Yatırım ve Tanıtım Toplantısı'nda, Iğdır Valisi Ercan Turan ve Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, mikrofonumuza konuşarak sorularımızı yanıtladı. Toplantıda, Iğdır'ın yüksek potansiyeli ve yatırım çekme çalışmaları üzerinde duruldu.

“TÜM YATIRIMCILARI IĞDIR’A DAVET EDİYORUZ”

Vali Ercan Turan, Iğdır'ın stratejik konumu ve sunduğu fırsatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, "Iğdır'ın potansiyeli çok yüksek. İlimize yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için birçok fırsat ve avantaj mevcut. Başta Iğdırlı iş insanlarımız olmak üzere tüm yatırımcıları Iğdır'a davet ediyoruz" dedi.

“IĞDIR’IN SUNDUĞU İMKANLAR ÇOK FAZLA”

Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan da yatırımcıları kente davet ederek, "Iğdır'da birçok projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu projelerle birlikte şehrimizin ekonomisini canlandırmayı hedefliyoruz. Tüm yatırımcıları Iğdır'ın sunduğu imkanlardan faydalanmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantı, Iğdır'ın yatırım fırsatları ve ekonomik potansiyeli hakkında bilgi almak isteyen iş insanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Iğdır'ın, sağladığı avantajlarla yatırımcılar için cazip bir bölge haline gelmesi hedefleniyor. Fazıl Anıl Kılıçlı

Editör: Editör Yazar