GÜNCEL

İmamoğlu sözünü tuttu; En çalışkan ‘nefer’ oldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim süreci boyunca sergilediği performansla dikkat çekti.

Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta iki tur şeklinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde gösterdiği performansla muhalefet liderleri arasıda dikkat çekti.

ADAY OLACAĞI DÜŞÜNÜLÜYORDU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim tarihinin kesinleşmesinin ardından adı sık sık Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olarak anıldı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olarak belirlenmesinin ardından İmamoğlu seçim kampanyasındaki aktif rolüne başladı.

İMAMOĞLU: EN ÇALIŞKAN NEFER OLACAĞIM

İBB Başkanı İmamoğlu, seçim kampanyası başlamasıyla birlikte televizyon kanallarına ve gazetelere konuşmaya başladı. Bir canlı yayında adaylığıyla ilgili sorulara yanıt veren İmamoğlu, “CHP lideri Sayın Kılıçdaroğlu’nun en çalışkan neferi olacağım” dedi.

SÖZÜNÜ TUTTU

İmamoğlu, yurt genelinde 20’den fazla ili ziyaret ederek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi. İmamoğlu kendi bölgesi İstanbul’da ise gezdiği il kadar ilçe gezdi ve zamanın yettiği kadarıyla her yere ulaşmaya başladı. İmamoğlu, Avcılar, Bağcılar, Başakşehir, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Güngören, Zeytinburnu, Maltepe, Pendik, Sarıyer, Şirinevler ve Tuzla’da mitingler düzenledi ve seçmene önemli çağrılarda bulundu. Fazıl Anıl Kılıçlı/KENT YAŞAM