Otobüs çarpan kızın telefonunu çalan vicdansız hırsız yakalandı Otobüs çarpan kızın telefonunu çalan vicdansız hırsız yakalandı

13 yaşından beri abisinin cinsel istismarına uğradığını söyleyen Mert P. (34), abisi Murat P. (45)'nin boğazını kesti. Olay sonrası başlatılan soruşturmada ifade veren Mert P., kan donduran ifadeler kullandı.

Abisi Murat P'nin kendisine 13 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğunu da anlatan Mert P., "Olay günü de aynı şekilde bana cinsel tacizde bulunmak istedi. Annemi öldürmekle tehdit etti. Kaç defa annemi ondan kurtardım. Eğer tecavüz olaylarından bahsedersem annemi ve abim M'nin eşini öldürmekle tehdit etti. Hatta anneme zarar vermesin diye kapısının önünde nöbet tutuyor, yatıyordum. Murat, sürekli bana annemin iç çamaşırlarını giydiriyordu, o şekilde bana cinsel saldırıda bulunuyordu" ifadelerini kullandı.

"BENİ KARISI GİBİ KULLANDI"

Mert P., "Savcılıkta abimim henüz öldüğünü bilmediğim için bazı şeyleri farklı anlattım. 18 yaşında tecavüze uğradığımı söylemiş olsam da 13 yaşında tecavüze uğradım. Ayrıca bıçağın benim elimde hususu da yanlıştır, bıçak abimin elindeydi. Olay günü çok alkollüydü. Soruşturma aşamasında abimin öldürdüğünü bilmediğim ve korktuğum için bazı hususları anlatamadım. Abim beni kız arkadaşımdan ayırdı çünkü beni karısı gibi kullanıyordu. Abim Murat bana sürekli bıçakla gelirdi. Olay günü de bıçakla saldırdı. Üzerimdekini indirdi, bunun üzerine onu elimle itekledim. Bu esnada bıçağı bana salladı, bileğini kavradım, o esnada elini hızlıca kendine doğru çekince bıçak boğazına geldi" diye konuştu.

Editör: Editör Yazar