Borsa İstanbul (BIST)'da işlem gören Beşiktaş hisse senedi, günlerdir taban hareketler yapıyor. Hisse senedi dün de bir taban yaparak 34.72 TL seviyesinde işlem görüyordu.

Beşiktaş hissesi bugün de aynı şekilde taban yaparak 31,20 seviyelerine düştü. 

NEDEN DÜŞTÜ?

9 Nisan itibariyle piyasa değeri 21.5 milyar TL olan ve borsada işlem gören diğer spor şirketleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un toplam değerine ulaşan Beşiktaş, dün itibariyle 11.42 milyar TL’ye geriledi. Yani şirketin piyasa değeri de 10 milyar TL fazla düşüş yaşadı.

HALA EN DEĞERLİ

Avrasya Tünelini kullananların dikkatine; Dev zam geldi Avrasya Tünelini kullananların dikkatine; Dev zam geldi

Ancak buna rağmen BJKAS koduyla işlem gören Beşiktaş A.Ş. şirketi hâlâ borsanın en değerli spor şirketi olma özelliğini koruyor. İkinci sırada yaklaşık 9,7 milyar liralık değerle Galatasaray, üçüncü sırada ise 8.5 milyar TL ile Fenerbahçe bulunuyor. Trabzonspor ise 5.7 milyar lirayla son sırada yer alıyor. Bu 10 günlük dönemde Beşiktaş’ı yaklaşık yüzde 10’luk değer kaybıyla Fenerbahçe takip ederken, Galatasaray hisselerinde çok önemli bir değişiklik yaşanmadı. Trabzonspor hisseleri ise yaklaşık yüzde 10 değer kazandı.

DÜŞÜŞ BİTER Mİ?

Hisse senedi fiyatı bu seviyerlerde önemli bir destek noktasında. Hisse senedi eğer toparlamaya başlayacaksa 29 liralardan güç bulabilir. Buralardan bir dönüş olursa 47 TL'ye bir geri dönüş olabilir.

Editör: Editör Yazar