Başakşehir'de yaşanan trajik bir olayda, 15 yaşındaki A.R.Ç. isimli genç, kuzeninin arkadaşı Barış Aksoy'u öldürdü. Aksoy'u kalbinden bıçaklayarak ağır yaralayan şüpheli, olay yerinden kaçtı ancak polis tarafından kısa sürede yakalandı. Olay, Aksoy'un ailesini derin bir üzüntüye boğdu ve cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu'na gittiler.

Başakşehir'de, 15 yaşındaki Samet D. ve 16 yaşındaki arkadaşı Barış Aksoy, evlerinin çatısında oturuyorlardı. Bu sırada Samet D.'nin kuzeni A.R.Ç. geldi. Ancak, A.R.Ç. ile Barış Aksoy arasında bir tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Barış Aksoy sokağa çıktı, A.R.Ç. ise onu takip etti. A.R.Ç., evlerinin yaklaşık 200 metre ilerisinde Barış Aksoy'u kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan Aksoy, hemen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, tüm doktor çabalarına rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. 15 yaşındaki A.R.Ç. olay yerinden kaçtı ancak daha sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sultanbeyli'de 13 yaşındaki çocuğa sırayla istismar Sultanbeyli'de 13 yaşındaki çocuğa sırayla istismar

Barış Aksoy'un ailesi, cenazeyi almak üzere sabahın erken saatlerinde Adli Tıp Kurumu önüne geldi. Cenaze daha sonra İkitelli Cem ve Kültür Evi'ne götürüldü. Aksoy'un amcası Yusuf Aksoy, yeğenini öldüren çocuğun daha önce kendi kuzenini de bıçakladığını belirtti.

“SAMET İLE ARKADAŞLIK KURANLARI DA ÖLDÜRECEĞİM”

Yusuf Aksoy, "Bu çocuğu tanımıyoruz, arkadaşlığımız da yok. Ancak, ölen kişinin kuzeninin arkadaşı. Bu kişi, 4 ay önce kuzenini bıçakladı. Kuzenim Samet'in adı. Akraba olmalarına rağmen şikayetçi olmamışlar. 'Samet ile arkadaşlık kuranları da öldüreceğim' demiş. Kalbini parçaladı. Oysa henüz 15 yaşında bir fidandı" şeklinde konuştu. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Editör Yazar