GÜNCEL

Kulaklık kulağında patladı; Kullanıcı hakkını sosyal medyada arıyor

Bir kullanıcı, kulaklığının kulağında patladığını ve şirketin tavrından olayı yasal yollara başvurduğunu açıklayarak sosyal medyadan yardım istedi. Kullanıcı ayrıca olay sonrası kalıcı duyma kaybı olduğunu vurguladı.

Abone Ol

Özellikle pilli teknolojik aletlerde sık sık rastlanan 'patlama' olaylarına yeni bir vaka eklendi. Bayazıt isimli bir kullanıcının iddiasına göre 'Samsung' marka kulaklığı kız arkadaşının kulağında patladı. Samsun'un orijinal web sitesinde geri bildirimde bulunan kullanıcı, yasal yollarla hakkını aradığını ve sosyal medyadan kendisine destek olmasını ifade etti.

Yaklaşık 30 bin kişinin gördüğü şikayet geri bildirimi şöyle;

"Düzenleme: Lütfen yardımcı olmak ve sesimi duyurmak için gönderiyi beğenebilir misiniz. Şuan elimde kalan tek ve son seçenek bu artık.

Merhaba sevgili Samsung kullanıcıları evet başlığı doğru okudunuz. Ben Adanada yaşıyan 24 yaşında öğrenci bir kardeşinizim. Bir güm telefonumunda Samsung S24 Ultra olmasına istinaden gidip kulaklığımıda Samsungtan almak istedim. Bir kere bile şarja takmadım ve kutusu 36 gibi bi şarjla geldi. Kız arkadaşım benden ödünç alıp taktığında kulaklık kulağında patladı ve kalıcı işitme kaybı yaşadı. Bu durumla ilgili doktor raporu var elimizde. Samsumg ile iletişime geçtiğimizde İbrahim Bey diye bir beyfendi bize Adana Cemalpaşa Samsung servisine götürmemizi söyledi ve götürdüm. Kulaklığı gördüklerinde şok oldular ve özürler dilediler fakat olay orda koptu. İki gün sonra aradıklarına tutanakta kulaklığın patlamadığı ve sadece deforme olduğunu söylemişler ve bunla ilgili Samsung size iyi niyetimizden ötürü aynısından bir tane daha verelim istemiyorsanız yasal hakkınıza başvurun ilgilenmiyoruz tarzında bir dönüş yaptı ve aylardır bu durumla uğraşıyorum. Elimizde fatura, patladığı tarih, patlamadan öncesi, patlamadan sonrası, üstünde kulaklık patlamasından ötürü işitme kaybı yazan doktor raporu gibi her şey mevucttur kulaklığın resimlerini ekliyorum bu durum konusunda acilen bir yardım istiyorum."