İYİ Parti Genel Başkanlığı'ndan ayrılmasının ardından bir süre sessiz kalan Meral Akşener, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlandı. Erdoğan ile Akşener'in görüşmesinde nelerin konuşulduğu ise oldukça merak edilmişti.

ÇIRAY VE ALTAYLI'DAN AYNI İDDİA

Diyarbakır’da binbaşı uyuşturucu tarlası yapmış Diyarbakır’da binbaşı uyuşturucu tarlası yapmış

İYİ Parti'den istifa eden Aytun Çıray, Akşener ile Erdoğan görüşmesine ilişkin "Meral Akşener'in oğlu Paris Büyükelçisi olacak" iddiasını öne sürdü.

Gazeteci Fatih Altaylı da aynı iddiayı dile getirerek şunları söyledi;

"Ankara'da konuşulanlar, Meral Akşener'in oğlu için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paris Büyükelçiliği'ni istediği yönünde."

FATİH AKŞENER KİMDİR?

1984 yılında İstanbul’da doğan Fatih Akşener, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le Tuncer Akşener’in oğludur. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Fatih Akşener,

Koç Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans programını tamamladı. İş hayatına 2008 yılında Mercedes-Benz Türk A.Ş.’de Ar-Ge Mühendisi olarak başladı. 20212 yılında Türk Telekom’a geçen Akşener, 2015 yılına kadar Girişimcilik Programları Proje Yöneticisi oldu. 2015-2017 yılları arasında KWORKS – Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi’nde Program Koordinatörü olarak görev yaptı. Fatih Akşener, 2017 yılında kendi girişimi olan şirkette girişimcilere ve şirketlere inovasyon ve girişimcilik alanında danışmanlık yapmaktadır.

Editör: Editör Yazar