Kahramanmaraş’ta kaybolan 33 yaşındaki Güllü Çolak’a 2 aydır ulaşılamıyor. 13 ve 2 yaşındaki çocuklarıyla ortadan kayboldu. Güllü Çolak’ın sevgilisi Mehmet, “9 sene eşim ve sevgilim ile aynı evde yaşadık” dedi. Mehmet, resmi nikahlı eşiyle çocuğu olmadığı için Güllü ile sevgili olduğunu söyledi. Güllü ile 13 yıldır nikahsız birlikte olduğunu söyleyen “Evdeki birikimi, altınları, 2 çocuğumuzu alıp kaçtı. Ben TIR şoförüydüm. Annesi bana göz koyunca sevgilim çocuklarımızı da alıp kaçtı” dedi.

Güllü Çolak yayına bağlandı. Mehmet’in başına parke taşıyla vurduğunu anlatan Güllü Hanım kimseyle evlenmediğini, baba evine geri döndüğünü belirtti. Güllü Hanım Mehmet’in kendisinden sonra iki evli kadını daha kaçırdığını, Mehmet’in o kadınları kandırıp altınlarını aldığını, o kadınların da yuvasını yıktığını anlattı.

Murat Bey, Mehmet’in karısıyla birlikte evine geldiğini, Güllü’nün Mehmet’i kuzeni olarak tanıttığını, yiyip içip sohbet ettiklerini karısını kaçırıp gittiğini anlattı. Mehmet Bey, Murat’ın evine sadece bir kere gittiğini, kuzen yalanını da kendisinin değil Güllü’nün söylediğini belirtti. Müge Anlı “sen de sessiz kalarak ortak olmuşsun işte neyi inkar ediyorsun” dedi.

ÖLDÜRÜP KIYMA MAKİNESİNE ATMIŞLAR!

Bunun üzerine Müge Anlı “Ben teşekkür ediyorum bunu dile getirdiğin için. Aferin sana. Halam Güllü, annesi Cennet ve halam Güllü’nün erkek kardeşi olan Durdu Amcam Kahramanmaraş’ta yine bir adama musallat oldular demişsin ki Mehmet sen de biliyormuşsun bunu. 7-8 yıl önce oldu bu olay. Adam çok zengindi çok paralarını yediler. Adam da işi uyanınca bunlara taktı, belalı bir adamdı. Hatta Durdu Amcam bu adamdan korktuğu için adını Taner olarak değiştirdi. Adamdan kurtulamayınca adamı eve konuşmak için çağırdılar ve evde öldürüp kıyma makinesinde çektiler. Cennet babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı demiş Ahmet.” şeklinde Ahmet’in anlattıklarını anlattı. O sırada tüm stüdyo şoke oldu.

"NE PİS KOKMUŞTU"

Bir kadın kriptoda parayı batıran kocasını terk ettiği için öldürüldü Bir kadın kriptoda parayı batıran kocasını terk ettiği için öldürüldü

Müge Anlı “Şimdi kim bu adam bilmiyoruz tabii yani birileri de demek ki bir adamı Kahramanmaraş’ta kayıp olarak arıyor herhalde. Yani şimdi Ahmet de bunu söyleyince dedim ki böyle bir şey varsa biz bunu saklayamayız. Biz de suçlu olmuş oluruz yani böyle bir suç eğer evde konuşuluyorsa. Bir de ne pis kokmuştu diye anlatırlardı diye çocuk duymuş. Öldürüp kıyma makinesinde çektiler diyor.” ifadelerini kullandı.

Editör: Editör Yazar