Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Küçükçekmece 17. Olağan Genel Kurulu Cennet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yeterli kişi sayısına ulaşılan toplantıya genel kurulun açılışı ve divan üyelerinin isminin okunması ile devam edildi. Divan başkanlığına Ömer Faruk Türker, Birgül Portakal ve Nurgül Kuru seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Yönetim Kurulu adına söz alan Şube Başkanı Bülent Özden, “Ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Bu zor günlerde faaliyet yapmak zor ama elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık. Bu ülkede para kazanmak iş yapmakta zor. Mali müşavir olmak daha da zor. Biz ne zaman maliyeye sözümüzü dinletebiliyorsak o zaman daha bir ayrıcalıklı hissederiz kendimizi. Biz bu ekonomik sistemde sistemin önemli parçalarından biriyiz. Bunu pandemi döneminde gerçekten gördük. Herkese kapatırken biz işimize devam edip devlete gelir sağladık. Neden isyandayız… Bu sıkıntılara çare yapılar örgütlenme ve tabii ki dernekler. Bize saygı gösteriyorsunuz hepinize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde görev alacak arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği Genel Merkez Genel Sekreteri Suat Özgür, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, İstanbul Mali Müşavirler Odası Başkanı Erol Demirel, Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Abdülhadi Akmugan gibi isimlerin katıldığı toplantıda Yönetim Kurulu Çalışma Rapor ve Kesin hesap raporu ve ardından yeni yönetime gireceklerin ismi okundu.

Kürsü konuşmalarının sona ermesinin ardından yapılan tek listeli seçimde Bülent Özden ve ekibi göreve seçildi. Özden genel kurula katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek yeni görev döneminde de en iyi şekilde hizmet edeceklerinin altını çizdi.

Gerçekleştirilen kurulda yönetime giren isimler şöyle oldu:

18 EYLÜL 2024 MMMBD K.ÇEKMECE ŞUBESİ

Geçinemeyenler bu kez Saraçhane'den seslenecek Geçinemeyenler bu kez Saraçhane'den seslenecek

OLAĞAN GENEL KURULU

YÖNETİM KURULU ASİL

YÖNETİM KURULU YEDEK

1)      ATİLLA MARAŞLI

1)BERRİN OKUTAN

2)      BÜLENT ÖZDEN

2)İBRAHİM ÖZBAŞ

3)      EMİNE METİN ESMER

3)MELEK AYDEMİR

4)      ERKAN KAPTAN

4)OLCAY GÜL

5)      FİLİZ ERGUVAN

5)SEMİHA DURMAZ TAŞKIN

6)      GÖKHAN KILIÇ

6)SERAP GEZİCİ

7)      NURGÜL KURU

7)ŞAHİN KAYA

DENETİM KURULU ASİL

DENETİM KURULU YEDEK

1)      DİYAATTİN YILMAZ

1)SERDAR SAĞIRKAYA

2)      NİHAN DURMAZ

2)SONAY SARISOY

3)      SALİH EKİNCİ

3)TANJU AYDINLI

Editör: HABER MERKEZİ