GÜNCEL

Nebile ile Alpay, mutluluğa ilk adımı attılar

Kars'ın siyasette ve ticarette köklü ailelerinden olan ve geçmiş 2 dönem Kars belediye başkanlığı yapan Naif Alibeyoğlu'nun yeğeni, Çapa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alpay Medet Alibeyoğlu ile aynı Tıp Fakültesinde görevli akademisyen Gaziantepli Aydemir Ailesinden Dr. Nebile Aydemir, ihtişamlı bir düğün töreni ile mutluluk yuvalarına adım attılar.

Abone Ol

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın kıydığı nikahın şahitliklerini Ekonomist Prof. Dr. Esfender Korkmaz, eski Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Kamil Başoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İş İnsanı Yakup Süt ve Gürbüz Çapan yaptı.

Loading...

BALTALİMANINDA İHTİŞAMLI TÖREN

Düğün töreni, 9 Haziran 2024 tarihinde İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Bu özel etkinlikte yüzlerce konuk, çiftin mutluluklarına tanıklık etti. Aydemir ve Alibeyoğlu aileleri, konuklarını bu özel günlerinde aralarında görmekten mutluluk duydu.

Kars'ın siyasette ve ticarette köklü ailelerinden biri olan Alibeyoğlu ailesinden Doç. Dr. Alpay Alibeyoğlu ile Gaziantepli Aydemir ailesinin kızı Dr. Nebile Aydemir, bu görkemli düğünde hayatlarını birleştirdiler. Her iki aile de, düğün töreninde konukların gösterdiği yoğun ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Bu özel gün, hem çiftin hem de ailelerin hayatında önemli bir yer edindi.

Biz de Kent Yaşam Gazetesi olarak genç çiftimize sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür diliyoruz.

Celal Karaali