GÜNCEL

Ordu'da Savcıdan skandal hareket; Jandarmaları mekana dizdi

Ordu'da görevli bir Savcı, dolu olduğu için yemek yiyemediği mekânın sahiplerini ve çalışanlarını gözaltına aldırdığı iddia edildi.

Abone Ol

Ordu Ünye Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca, dün yemek için ailesiyle birlikte Aybastı Perşembe Yaylası’ndaki Güleç Izgara adlı mekâna gitti. İddiaya göre, mekânın dolu olmasının ardından görevliler savcı Koca’ya yarım saat sonra gelmesini söyledi.

Loading...

KÜFÜR VE HAKARETLER SAVURDU

Mekandan ayrılmasının ardından 45 dakika sonra yeniden dönen savcı Koca, oturacak yer olmaması nedeniyle sinirlendi. Çalışanlar, savcıya, pazar günü olmasından dolayı yoğun olduğunu, bir saat sonra yer olacağını söyledi. Bunun üzerine sinirlenen savcı Koca, çalışanlar ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında savcının, “Ağzınıza s*çacağım”, “Hepinizi süründüreceğim” dediği iddia edildi.

"BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ?"

Mekânın sahibinin gelmesinin ardından tartışma daha da büyüdü. Savcının mekanın sahibine, “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?”, “Ben savcıyım, hepinizin burnundan getireceğim” dediği ileri sürüldü. Tartışmanın büyümesinin ardından savcı jandarmayı çağırdı. Jandarmanın gelmesinin ardından savcı tehditlerini sürdürdü.

Ardından mekânın sahiplerinin de aralarında olduğu 15 kişiyi gözaltına aldırdı. 12 kişi adliyeye çıkarılmadan serbest bırakılırken, üç kişinin adliyedeki işlemleri sürüyor.

SAVCILIKTAN GÖRÜNTÜLER GELDİ

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu:

"Ordu Savcılığı ile görüştüm. Kendileri olayla ilgili işletme sahibinin görüntüleri kırptığını ve savcının çocuğuna saldırı yapıldığını söylediler.

Görüntüleri istedim ve ifade tutanağı ile bilgileri gönderdiler."

Loading...