Boşanan Rasim Ozan Kütahyalı ve gazeteci Nagehan Alçı arasındaki gerginlik artarak devam ediyor. Son olarak Rasim Ozan Kütahyalı'nın televizyonda yorum yapan bazı isimlere kendini polis olarak tanıtıp attığı iddia edilen mesajlar yayınlandı.

15 Temmuz gecesi görevli emniyet müdür yardımcısı: O gece ortalıkta yoklardı 15 Temmuz gecesi görevli emniyet müdür yardımcısı: O gece ortalıkta yoklardı

B Yüzü'nün aktardığı habere göre, Gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisine karşı polis logosu kullanarak bazı kişilere "polismiş" gibi mesajlar attığını ve kendisini şikayet ettiğini iddia etmişti. Bu iddiaların ardından dava dosyasına sunulan mesajlar ortaya çıktı.

POLİSMİŞ GİBİ

Dava dosyasına giren mesajlarda, Kütahyalı’ya ait olduğu iddia edilen numaradan atılan mesajlarda, Alçı'nın Yunan istihbarat görevlisi ile evli olmadan evli gibi yaşadığı ve Yunanistan tarafından kullanıldığı iddiaları yer alıyor. Mesajlarda, Kütahyalı’nın kendisini polis memuru olarak tanıttığı ve Alçı'nın polis korumasından bu bilgilerin teyit edilebileceğini ileri sürdüğü belirtiliyor.

İşte Kütahyalı tarafından atıldığı iddia edilen mesajların ekran görüntüleri;

Editör: Editör Yazar