SAĞLIK

Ses getirecek projelerle geliyor

Sağlık turizmi alanında Türkiye’ye yatırım yapan ve 'Yaşlı Köy' projelerini ile dünyaya sesini duyuran Dünya Markalar Derneği ve Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, Gıda Sanayim isimli projeninde büyük ses getireceğini söylüyor

Abone Ol

Dünya Markalar Derneği "Yaşlı Köy" projesinin ardından “Gıda Sanayim” hamlesi! ile gündeme gelecek.

Sağlık turizmi alanında Türkiye’ye yatırım yapacak firmaların desteğiyle, yaşlıların tedavi ihtiyaçlarını  karşılayacak ve sosyal yaşamlarını sürdürecek "Yaşlı Köy" projelerini başlatan Dünya Markalar Derneği ve  Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, aynı zamanda yerli ve milli bir girişim olan Gıda Sanayim isimli yeni projeyi de duyurdu. Çınar, bu girişimle dünya gündeminde önemli bir yer edinileceğini ifade etti.

Dünya Markalar Derneği AR-GE ekiplerinin titiz çalışmaları sayesinde Gıda Sanayim ürünlerinin şimdiden  dünyanın en önemli ülkelerine ihracatına başlandığını vurgulayan Çınar, girişimin global ölçekte büyük bir  başarıya imza atacağını belirtti. Ayrıca, Gıda Sanayim'in dünya çapındaki en büyük platformlardan birini patentleyip ticaretleştirdiklerini  açıklayan Umut Çınar, “Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek projeye olan güvenini dile getirdi.