Büyük Zafer Yürüyüşü ve Coşkulu Kutlamalar

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, belediye yetkilileri, STK temsilcileri, siyasi parti üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, Silivri Sahili Festival Alanı’nda son buldu. Belediye Bandosu'nun marşlarıyla renklenen yürüyüş, halkın birlik ve beraberliğini pekiştirdi.

Yürüyüşün ardından DJ Emre Erdoğan'ın enerjik performansıyla başlayan etkinlikler, Beydans Zeybek Gösterisi ile devam etti. Gösterinin ardından sahneye çıkan Berkay, hem sevilen şarkılarını hem de marşları seslendirerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Başkan Balcıoğlu’ndan Anlamlı Mesajlar

Ümraniye Belediyesi, 280 Öğrenciyi Prestijli Üniversitelere Taşıdı! Ümraniye Belediyesi, 280 Öğrenciyi Prestijli Üniversitelere Taşıdı!

Etkinlikte konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 30 Ağustos Zaferi’nin önemine vurgu yaparak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "Geldikleri gibi giderler" sözünü hatırlattı. Balcıoğlu, "Zafer Bayramı, bağımsızlık ve özgürlük aşkıyla yananların bayramıdır. Bu zafer, umudunu kaybetmeyenlerin, bağımsızlık uğruna can verenlerin bayramıdır" dedi.

Demokrasi mücadelesinin zorlu bir yolculuk olduğunu belirten Balcıoğlu, Atatürk’ün "Zafer ‘Zafer benimdir’ diyebilenindir" sözüne atıfta bulunarak, Silivri halkının Cumhuriyet değerlerinden asla ödün vermeyeceğini ve Atatürk’ün izinden yürümeye devam edeceğini vurguladı. Balcıoğlu, "Başka türlüsü, kendimize, geçmişimize ve tarihimize ihanet olur. Doğru bildiğimiz yolda hep birlikte yürüyeceğiz ve unutmayın, başaracağız!" diye ekledi.

Konuşmasını, "Gücümüz de kuvvetimiz de mücadelemiz de sizlersiniz" diyerek tamamlayan Başkan Balcıoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarına minnetle şükranlarını sundu.

Editör: Sümeyra Duğan