8 saat önce 3.SAYFA

Aydın'da, evde oyun oynarken başına yorgun mermi isabet eden 11 aylık bebek hayatını kaybetti. Pera bebeğin dedesinden yürek yakan paylaşım geldi.

9 saat önce BELEDİYE

Küçükçekmece’de Euro 2024 Avrupa Şampiyonası grup maçlarında kurulan dev ekran Avusturya maçında olmayacak. Belediyeden resmi açıklama geldi.

9 saat önce BELEDİYE

2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas’ta katledilenler, Yaşam Vadisi’ndeki konserle anıldı.

9 saat önce GÜNCEL

Fahrettin Koca’nın istifasının ardından Sağlık Bakanlığı görevine getirilen Kemal Memişoğlu hakkında Menzil Cemaati üzerinden ciddi iddialar öne sürüldü.

9 saat önce BELEDİYE

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı, geçtiğimiz günlerde Hırvatistan Ağır Engelliler Derneği, aileleri, engelliler merkezi doktorları ile yöneticilerinden oluşan bir heyeti ağırladı. Misafirler, engelli bireylere yönelik sunulan hizmetleri çok beğendi.

11 saat önce ÇEVRE

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘İstanbul Sanayi Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nda konuştu. ‘İstanbul’a ihanet’ olarak nitelediği ‘Kanal İstanbul’ gibi kentin başına bela olabilecek projeleri engelleyemedikleri taktirde, tarihte ‘kötü anılacak’ yöneticiler olarak anılacakları uyarısında bulunan İmamoğlu, bu kapsamda şehrin 1/100.000’lik bir plana sahip olmasının önemine dikkat çekti.

11 saat önce GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, 10'u İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında, 292'si ise Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak Taşra Teşkilatında olmak üzere 302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değiştirildi.

11 saat önce BELEDİYE

Eyüpsultan’ın dört bir yanı bakım onarım çalışmalarıyla yenilenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlama çalışmalarının yanı sıra kilit taşı yenileme çalışmaları da sürüyor. Son olarak Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Caddesi’nde bin 300 metrekare kilit taşı kaplama işlemi gerçekleştirildi.

12 saat önce BELEDİYE

Yeni atamaların oylandığı Beşiktaş Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı birinci oturumu yapıldı.

12 saat önce BELEDİYE

Ataşehir Belediyesi’nin gündüz çocuk bakımevlerinde eğitim gören miniklerin mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. Törene izleyici olarak katılan anne babalar, çocuklarının renkli gösterilerini keyifle izledi.