1 gün önce GÜNCEL

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 7. Olağan Genel Kurulu, Küçükçekmece’de bulunan dernek binasında gerçekleştirildi. Yapılan seçimde mevcut başkan Bayram Erdem yeniden seçilerek, güven tazelerken, GİYAD yönetim kurulu üyeleri de belli oldu.

1 gün önce BELEDİYE

31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ikinci meclis toplantısını olağanüstü gündemle toplayan Çekmeköy Belediyesi, Başkan Orhan Çerkez önderliğinde ilçenin kanayan yaralarından biri olan Çocuk Parkı’nın Benzin İstasyonuna dönüştürülmesi olayını da çözdü.

1 gün önce BELEDİYE

Bir vatandaşın ihbarı üzerine Esenyurt Belediyesi tarafından hayvan ambulansıyla sokaktan alınan hamile kedi, Modern Hayvan Bakımevi’ne getirildi. Burada doğumu gerçekleştirilen ve tedavileri tamamlanarak sağlığına kavuşturulan can dostumuz, sahiplendirilerek yeni yuvasına kavuştu.

1 gün önce BELEDİYE

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş Üsküdar Belediyesi Kadın Hentbol Takımı'nı ziyaret etti.

1 gün önce BELEDİYE

Ümraniye Belediyesi tarafından Yamanevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazar alanı Cumartesi ve Çarşamba günleri açık olacak şekilde hizmete açıldı. Hem vatandaşların hem de pazar esnafının yaz-kış alışveriş ve satış yapabileceği pazar alanında çocuk oyun alanı, mescit, çay ocağı ve 300 araç kapasiteli otopark yer alıyor.

1 gün önce BELEDİYE

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’nın da ilk etkinliği olan 10. Şakayık Şenliği Şile Belediyesi ve Şile Çevre Gönüllüleri Derneği organizasyonlarıyla yapıldı.

1 gün önce BELEDİYE

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, 'Orman Benim' kampanyası kapsamında öğrencilerle birlikte orman temizliği gerçekleştirdi. Başkan Bingöl, etkinlikte yaptığı açıklamada, "Tuzla'da bulunan yeşilden maviye geçen koridoru güçlendirmek için bugün ormanımızdaki kirletici unsurları temizledik. Orman Benim kampanyasına çok önem veriyor, artmasını ve gelişmesini destekliyoruz" dedi.

1 gün önce BELEDİYE

Beylikdüzü Belediyesi ile Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Spor Kulübü tarafından bu yıl 7.si düzenlenen “Çanakkale Şehitleri Saygı Turu” kapsamında 50 lisanlı sporcu, kahraman şehitler için yola çıktı. Çanakkale Şehitler Anıtı’na kadar pedal çevirecek olan sporcular, her yıl olduğu gibi bu yıl da Beylikdüzü Belediye Binası önünden uğurlandı. Uğurlama töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Çanakkale’de destan yazan atalarımız için düzenlenen bu tur bizim için çok kıymetl

1 gün önce BELEDİYE

Maltepe Belediyesi, doğal afetlere karşı kurduğu ekipler ve gönüllülerin de desteğiyle eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Afet İşleri Müdürlüğü’nü de kuran, ayrıca İstanbul’da bu alanda eğitim veren 27 eğitmenin 12’sini de bünyesinde bulunduran birim, talep eden firmalara ve vatandaşlara da temel ilk yardım ve arama-kurtarma eğitimi veriyor. Bu kapsamda 2 bini aşkın gönüllüye teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

2 gün önce BELEDİYE

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, basın mensuplarını Firuzköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında ağırladı. Çaykara, görev süresinin ilk ayı geride kalırken belediyenin en güncel durumunu kamuoyuyla paylaşarak şeffaf bir yönetimin ön gösterimini yaptı.