8 Haziran 2024 Cumartesi akşamı, Şule ve Başar çiftinin düğün töreni İstanbul Marriott Hotel Asia'da gerçekleştirildi. Bu özel günlerinde aileleri ve yakın dostlarıyla bir araya gelerek mutluluklarını paylaştılar.

Genel Cerrahi Uzmanı ve geçmiş dönem Iğdır 22. Dönem Bağımsız Milletvekili Prof. Dr. Dursun Akdemir’in oğlu Başar Akdemir, hayatını Şule Mutlu ile birleştirdi. Düğün törenine Akdemir ve Mutlu ailelerinin yakın dostları katıldı. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katıldığı düğün törenine iş, sanat, siyaset, hukuk ve özellikle tıp camiasından yoğun katılım oldu.

Herkes serinleme beklerken kötü haber; Daha sıcak olacak Herkes serinleme beklerken kötü haber; Daha sıcak olacak

Düğün töreni, kokteyl, nikah ve yemek akışıyla gerçekleşirken törene katılanlar, Şule ve Başar’ın mutluluğuna şahit oldu. Sahne alan Karadeniz ve Kafkas yöresi folklor ekipleri de davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

Düğünde, etkinlikler ve sunulan yemekler büyük bir özenle seçilmişti. İş, sanat, edebiyat, siyaset ve bilim dünyasından birçok tanınmış ismin katıldığı bu özel gecede çiftin mutluluğu, tüm davetliler tarafından paylaşıldı.

Bizler de Kent Yaşam Gazetesi olarak genç çiftimize huzurlu ve uzun bir yaşam diliyoruz. Celal Karaali

Editör: Editör Yazar