Küçükçekmece U12 CUP Kupası Futbol Turnuvası  muhteşem bir finalle sona erdi. Kıyasıya mücadelelerine yaşandığını ve zorlu lig maçlarını aratmayan pozisyonlara sahne olan turnuva Halkalı Etap antrenman sahasında düzenlendi. 16 takımın katıldığı  400 sporcunun üç hafta süren turnuva final maçı ile sona erdi.

ŞAMPİYON SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR

Spor için anlamlı seminer Spor için anlamlı seminer

Final maçında  Atakent Gelişim Sporu 2-0 mağlup dene Söğütlüçeşmespor  turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Halkalı Etap antrenman sahasında  gerçekleşen turnuvada ikinciliği  Atakent Gelişim Spor Kulübü takımı aldı. 3.’lük maçında ise İFA Spor, Çınar Spor’u yenerek 3.’lüğü elde etti.

KAZANANLAR KUPASINA KAVUŞTU

Havanın da güzel olması sporseverlerin  ilgi gösterdiği ve tribünlerden yoğun şekilde desteklediği turnuvada rakiplerini yenerek kupaya uzanan Söğütlüçeşmespor takımına  kupalarını TFF Amatör işler sorumlusu ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk takdim etti. Oyuncuları tek tek tebrik ederek  kupalarını takdim eden Başkan Gençtürk, futbolcu çocukların sevincine ortak oldu. Tribünlerin de müthiş destek verdiği turnuva toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber: Yılmaz AKTEPE

Editör: HABER MERKEZİ