'Yenidoğan çetesine' ilişkin detaylar kan dondurmaya devam ederken şüphelilerden 21'i tutuklandı. Hastanelerde yaşanan bu skandalla ilgili tepkiler her kesimden insanlar olaya tepkisiz kalmadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu:

EN ÜST DERECEDEN CEZALANDIRILSINLAR

"Yenidoğan bebeklerin ölümünden menfaat sağlayan canilerin, çetelerin bu kötülüğü yaparken ortaya çıkan konuşmaları kan dondurucu. Ne yazık ki ülkemizde her gün dehşet ve kaygı verici gelişmelere tanık oluyoruz. Yenidoğan bebeklerin canına kast edecek kadar vicdansızlaşmış kim varsa, en üst dereceden cezalandırılması temennimdir."

Şarkıcı Mustafa Sandal:
BU HASTANELER KAPATILMALI

12 bebek cinayetinde yoğun bakımlarını çetelere kiraladığı söylenen 19 hastaneyle ilgili soruşturmada iddia doğru çıkarsa; bu hastaneler kapatılmalı, sahipleri tutuklanmalı, mal varlıklarına el konulmalı! Üstü kapatılırsa durum çok vahim olur.

Timur Soykan gerçek cinayet videosu paylaştı; 'Dizi veya film değil' Timur Soykan gerçek cinayet videosu paylaştı; 'Dizi veya film değil'

Şarkıcı Demet Akalın:
PİSLİK BU İNSANLAR PİSLİK
Pis eller yeni doğan bebeklere kadar inmiş!! Pislik bu insanlar pislik! Nasıl yemek yıyıp çocuklarının suratlarına bakabiliıyorlar acaba.

Şarkıcı Gülben Ergen:

UTANÇ VERİCİ ÇETE
Ey Yetkililer!.. Hamile yeni doğum yapmış tüm annelerin psikolojisini bitiren utanç verici yenidoğan çetesi... Adı Geçen Tüm Şaibeli Hastanelere mühür konsun.

Editör: HABER MERKEZİ