Yücel Artantaş'ı kaybettik Yücel Artantaş'ı kaybettik

Iğdır Merkez Yaycı Köyü’nde yeni muhtarlık binasının temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene, Iğdır Valisi Ercan Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök, İl Emniyet Müdürü Erden Sakarya ve beraberlerindeki heyet katıldı.

Vali Ercan Turan, tören sırasında Yaycı köyü sakinleriyle bir süre sohbet ederek vatandaşlarla bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Törende, yeni muhtarlık binasının Yaycı köyü ‘da için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Vali Turan, Yaycı Köyü Muhtarı Ferhat Yıldız ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Ferhat Yıldız”Verdiğim  sözleri tutuyorum”

Yaycı Köyü muhtarı Ferhat Yıldız’da kendi imkan ve çabalarıyla köyüne son derece modern ve çağa uygun bir muhtarlık binası yapmak için valimizin ve protokolün katılımıyla temel atma töreni gerçekleştiriyoruz. Bundan dolayı mutluyum. Yaycı köyümüz en eski köylrden biridir.Ermeni mezalimi görmüştür.Muhtarlık binasına hayırsever insanalrın katkısınıda bekliyorum.Bu göreve seçilmeden önce Yaycı köyünü moderen köy yapacağım demiştim. İlk iş olarak acil ihtiyaç olan muhtarlık binasından başladım. Hizmetimiz devam edecektir”dedi.

Editör: HABER MERKEZİ