GÜNCEL

Yeşilay’dan farkındalık sergisi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Sancaktepe Şubesi Ülkiye Toptaş Kınay başkanlığında "Alkol Farkındalık Haftası" kapsamında Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "Uluslararası Yeşilay Karikatür" yarışmasında ödül almış eserlerin sergisini gerçekleştirdi.

Abone Ol

Sergiye Sancaktepe Kaymakamı Sn. Ahmet KARAKAYA, Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan YAPRAK, Milli Eğitim Müdürü Hale BAĞCE ÖZBAŞ, Yeşilay Sancaktepe Şube Kurucu Başkanı Dr. Abdullah İNAN ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet KILIÇ katıldı.

6. Uluslararası Yeşilay Karikatür Yarışması'nın eserleri, 67 ülkeden bin 386 sanatçının katılımıyla “Bağımlılıklardan Özgürleşmek” temasını anlattı.

ULUSLARARASI YEŞİLAY KARİKATÜR YARIŞMASI HAKKINDA

Yeşilay, dünyanın, ülkemizin ve özellikle gençlerin bağımlılıklara karşı dikkatini çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Uluslararası Yeşilay Karikatür Yarışması’nı düzenliyor.

Bağımlılıklarla mücadelede dünyanın dört bir yanından karikatür sanatçılarını dâhil ederek, çizgilerine kattıkları mizah unsuruyla oluşturdukları etkileyici mesajları topluma aktarmayı hedefliyor.