İstanbul’un simgelerinden biri haline gelen ve "Yürüyen Adam" olarak tanınan Selami Salman, Pendik'teki evinde ölü bulundu. Tuzla ile Maltepe arasında D100 karayolunda yıllardır her gün kilometrelerce yürüyen Salman, yolu düzenli olarak kullanan sürücülerin dikkatini çekmiş ve sosyal medyada sıkça konuşulmuştu.

Yakınları, Salman'dan iki gündür haber alamayınca endişeye kapılarak polis ekiplerine haber verdi. Kavakpınar Mahallesi Terzi Sokak’taki evine giden ekipler, Salman’ı evinde hareketsiz halde buldu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Salman'ın hayatını kaybettiğini doğruladı.

Eyüpsultan'da bir kişi iki küçük çocukla birlikte kuyumcu soydu Eyüpsultan'da bir kişi iki küçük çocukla birlikte kuyumcu soydu

Polis ve olay yeri inceleme ekipleri, Salman'ın ölüm nedenini araştırmak için detaylı çalışma başlattı. Selami Salman’ın naaşı, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Üzücü haber, Salman'ı her gün yolda görmeye alışmış olanlar için büyük bir şok etkisi yarattı.

Editör: Yusuf Hakkı Doğan