TFF Kongrede yönetime giren Küçükçekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk görev dağılımı sonrasında amatör işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirildi. Toplantı sonrası bir açıklamada bulunan Gençtürk tüm amatör sevdalılarının desteklerini beklediğini söyledi.

“ALDIĞIMIZ KARARLAR ÜLKE FUTBOLUNA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”

İmamoğlu'ndan Amatör Spor Kulüplerine 61 Milyon TL'lik Destek İmamoğlu'ndan Amatör Spor Kulüplerine 61 Milyon TL'lik Destek

 Gençtürk “Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu toplantısında yapılan görev dağılımı sonrasında Amatör İşlerle Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlendirildim. 18 Temmuz 2024 tarihinden bu yana ülkemizdeki amatör işlerle alakalı yoğun bir çaba içerisinde amatör kurulumuz ile çalışmaktayız. Aldığımız kararlar ülke futboluna şimdiden hayırlı olsun. Tüm amatör sevdalılarının desteklerini bekliyoruz. Sahadaki spor yöneticisi ve antrenörlerimizin fikirleri bizler için önemli. Bizleri bu göreve layık gören başta başkanımız İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na ve TFF yönetim kurulumuza teşekkür ederim.” Diye konuştu.