BELEDİYE

Avcılar anlatıyor, Çaykara çözüyor!

Avcılar’da vatandaşların istek ve taleplerine anında ve hızlı çözüm için başlatılan Anlat Komşum buluşmaları devam ediyor.

Abone Ol

Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Anlat Komşum buluşmalarının ikinci durağı Firuzköy Mahallesi oldu. Firuzköy Kapalı Pazar Alanı’nda yapılan toplantıya vatandaşların katılımı yoğundu. Göreve geldiği günden itibaren Avcılarlı vatandaşların istek ve taleplerine hassasiyetle önem veren Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara hızlı ve yerinde çözüm için vatandaşları can kulağıyla tek tek dinledi, notlarını alarak çözüm ekiplerine iletti. Toplantı süresince belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, çözüm ekipleri ve belediye birimlerinde görevli personeller vatandaşları dinleyerek çözüm için kayıt altına aldı. 

İSTEK VE TALEPLER HIZLICA ÇÖZÜLDÜ

İlki Ambarlı Mahallesi'nde yapılan Anlat Komşum buluşmaları Avcılarlı vatandaşlar tarafından tam not aldı. Kayıt altına alınan  istek ve talepler çözüm ekipleri tarafından hızlıca çözüldü. "Belediye Mahallende Söz Sende" sloganıyla hayata geçirilen Anlat Komşum buluşmaları Avcılar’ın tüm mahallerinde Avcılarlı vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.

“KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

Her zaman sokakta Avcılarlı vatandaşlarla iç içe olacağını belirten Başkan Çaykara : “Avcılarımızın her mahallesi olduğu gibi Firuzköy’de bizim en değer verdiğimiz mahallelerimizden biri. Yolları, parkları, yaşam alanlarıyla çok güzelini hak ettiğini düşündüğümüz bir mahallemiz. Kentimizin gerçek ihtiyaçlarına kalıcı çözümler üretmek için göreve geldiğimiz günden bu yana çok çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza aynı hizmeti götürmek istiyoruz bu gaye de ilerliyoruz. Girmediğim sokak, sıkmadığım el kalmayacak.  Ekibim de bu şekilde olacak. Sahadan ayrılmayacak makamda oturup başkanlık yapmayacağım. Sorunları kendim de görüp yerinde çözeceğim. Sizin buradaki talepleriniz kayıtsız kalmayacak. En kısa sürede hızlı çözüm için çalışacağız. Benim, başkan yardımcılarım ve müdürlerimin kapısı her zaman sizlere açıktır.”  dedi.