Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Pazartesi Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sık sık sahada vatandaşlarla bir araya gelmeye önem verdiğini belirten Başkan Balcıoğlu, saha ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceğini ifade etti.

Pazar ziyaretinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Balcıoğlu, “Hemşehrilerimle bir arada olmak, selamlarını almak ve sohbet etmek benim için büyük bir mutluluk ve motivasyon kaynağı. Silivri’mizi daha güzel hale getirmek için vatandaşlarımızın görüşleri bizler için çok kıymetli. İlçemizin güzel insanlarıyla daha sık bir araya gelmeye ve önerilerini dinlemeye devam edeceğim. Birlikte daha güçlü ve daha güzel bir Silivri inşa edeceğiz!” dedi.

“HEP BİRLİKTE GÜZEL YARINLARA”

Sarıyer’de ‘Hızır Lokması’ dayanışması Sarıyer’de ‘Hızır Lokması’ dayanışması

Balcıoğlu, Silivri çarşısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek temaslarını sürdürdü. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Balcıoğlu, “Silivri’mizde günlerdir kar yağıyor. Bugün bu güneşli havayı değerlendiren vatandaşlarımızla bir araya geldim. Esnaflarımızı da ziyaret ederek onların taleplerini dinledim. Silivri’mizi hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.