BELEDİYE

Başkan Gökhan Yüksel: "Sanat ve Spor En Büyük Çalışma Alanımız"

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilçedeki çocukların yaz tatilinde spor yapmalarına olanak tanıyan ‘Ücretsiz Yaz Spor Okulu’ bu yılın ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, genç sporculara sertifikalarını takdim ederek, Kartal’da çocuklar ve gençler için sanat, spor ve eğitime yönelik çalışmalara öncelik verdiklerinin altını çizdi.

Abone Ol

Yaz Spor Okulu’nun üç haftalık sürecinin ardından ilk dönemi tamamlanan spor okuluna katılım yoğun oldu. Kartallı veliler çocuklarını belediyenin ücretsiz spor okullarına kaydederek basketbol, voleybol, hentbol, futbol, jimnastik, tenis, masa tenisi, dans, satranç, akıl oyunları ve savunma sporları gibi birçok daldan faydalanma fırsatı yakaladı. 6 farklı yaş gruplarındaki toplam 150 öğrenciye 12 branşta eğitim sunan yaz spor okulu ilk dönem sonu mezuniyet töreni, Kartal Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. 

“SANAT VE SPOR EN BÜYÜK ÇALIŞMA ALANIMIZ”

Genç sporculara katılım belgelerini takdim eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Yaklaşık üç hafta birbirinden güzel spor dallarıyla çocuklarımızı buluşturduk. Gösterdikleri özveri için çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Burada unutamayacakları anılar biriktirdiler ve yeni arkadaşlıklar kurdular buna vesile olduğumuz için ekip olarak çok mutluyuz. Kartal Belediyesi olarak yazılıma, eğitime, sanata ve spora ne kadar önem verdiğimizi ortaya koyduğumuzu çalışmalarımızla gösteriyoruz. Bugün burada olan tüm ailelere ve çocuklara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YAZ BOYU 12 BRANŞTA EĞİTİM

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulu ikinci ve üçüncü dönemiyle yaz boyunca Kartallı öğrencilere hizmet vermeye devam edecek. Toplamda 12 farklı branşta devam edecek ücretsiz kurslarda çocuklar, yaz tatillerini spor ile değerlendirerek ilerde yapmak istedikleri spor branşları ile ilgili profesyonel eğitim alacak ve gerekli teknikleri öğrenecek. Sinema gibi eğlenceli etkinliklerin de yer alacağı eğitim programının 2. dönem kayıtları 16 Temmuz’da başlayacak.