BELEDİYE

Bayrampaşa’da meclis canlı yayına geçti

Bayrampaşa’da Hasan Mutlu’nun Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte ilçede alınan meclis toplantılarının canlı yayınlanması kararı ilk kez uygulandı

Abone Ol

Bayrampaşa’da Hasan Mutlu’nun Belediye Başkanı seçilmesiyle birlikte ilçede yenilikler ve ilkler yaşanmaya devam ediyor… Bu kapsamda, daha önce alınan meclis toplantılarının canlı yayınlanması kararı ilk kez uygulandı. Meclis toplantısı boyunca belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayın yapıldı. Şeffaf belediyecilik ilkesini benimsediklerini kaydeden Başkan Hasan Mutlu, “Birlikte başardık, birlikte yönetiyoruz. Söz verdiğimiz bir uygulamamızı daha hayata geçirerek meclis toplantılarımızı canlı yayınlamaya başladık. Halkımız için hayırlı olsun. Kentimiz için her şey çok güzel olacak” dedi.

Başkan Hasan Mutlu’nun göreve başlamasıyla birlikte Bayrampaşa Belediye Meclisi’nde 8. Dönem resmen başlamış ve önemli bir karar alınmıştı. Başkan Mutlu’nun başkanlık ettiği ilk meclis toplantısında tüm meclis toplantılarının canlı olarak yayınlanması kararlaştırılmıştı. Bunun ilk örneği Meclis 2. Başkanvekili Kadri Yetişmiş’in başkanlık ettiği toplantıda uygulandı. Meclis toplantısı belediyenin Facebook, Instagram ve YouTube hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Bu uygulamayla birlikte, Başkan Mutlu ile Bayrampaşa’da bir ilk daha gerçekleşmiş oldu.

BİRLİKTE BAŞARDIK, BİRLİKTE YÖNETİYORUZ

Canlı yayın uygulamasını uzun zamandır gerçekleştirmek istediklerini belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Bizim temel ilkemiz şeffaf ve katılımcı belediyecilik. Birlikte başardık, birlikte yönetiyoruz. Söz verdiğimiz bir uygulamamızı daha hayata geçirerek meclis toplantılarımızı canlı yayınlamaya başladık. Bundan sonra vatandaşlarımız, dünyanın neresinde olursa olsunlar belediye meclisinde alınan tüm kararlardan anında haberdar olabilecekler. Halkımız için hayırlı olsun. Kentimiz için her şey çok güzel olacak” dedi.