BELEDİYE

Çekmeköy’de inşaatlara sınav tebligatı

Çekmeköy Belediyesi Zabıta ekipleri, 8-9 Haziran 2024’te Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenecek sınavlar öncesinde inşaatlara tebligatta bulundu.

Abone Ol

Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Çekmeköy Belediyesi Zabıta ekipleri sahada bir dizi önlemler aldı. Sınava girecek öğrencilerin sınav öncesi ve sınav esnasında motivasyonlarının çevresel etkenlerden dolayı dağılmaması için çalışmalara başlayan zabıta ekipleri inşaatlara;  Cuma günü saat 18:00’den başlayıp sınav bitiş saatinden 2 saat sonrasına kadar inşaat faaliyetlerini durdurmalarını tebliğ etti.

GENÇLERİMİZ İÇİN SAHADAYIZ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez “ Sevgili genç kardeşlerim. Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda bütün evlatlarımın başarılı sonuçlar almasını diliyorum. Sınav sonucunuz ne olursa olsun sizler bizim için çok değerlisiniz, bu ülkenin umudu, geleceğisiniz. Tüm mücadelemiz, çabamız sizler için. Emeklerinizin karşılığını alabilmeniz dileğiyle hepinize başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum. Allah zihin açıklığı versin. Sınav öncesinde biz de sahada tedbirlerimizi aldık. Sınavlardan önce ses ve gürültüye karşı ekiplerimiz ilçemizdeki tüm inşa faaliyetleri durdurdu. Sınav esnasında da sahada olacak ekiplerimiz sorunsuz bir sınav dönemi geçirmeniz için var güçleriyle çalışacaklar” dedi.