GÜNCEL

Devrim Acar’dan sanatının 40. yılına yakışır gece

Devrim Acar, Sanatta 40. Yılını “İnsani Türküler” albüm tanıtım gecesiyle kutladı.

Abone Ol

Geride bıraktığı 53 yıllık ömrünün 40 yılını şiire ve sanata adayan Devrim Acar, sanat yaşamındaki 40. yılını anlamlı bir albümle kutladı. Sorarım, Bilemezsin, Sevdan Yalan, Anamdan Suçlu Doğmuşum, Bazen, İsimsiz Topraklar ve Çekik Gözlüm isimli şiirlerine bir de İnsani Şiirler kitabını ekleyen Devrim Acar, son olarak “İnsani Türküler” adlı albümünün tanıtımı için dostlarıyla bir araya geldi. Avcılar’da bir mekânda gerçekleştirilen 40. sanat yılı gecesine, Acar’ın çok sayıda sanatçı dostu ve sevenleri katıldı. Basın mensuplarının da yakın ilgi gösterdiği geceye, sanatçılar söyledikleri türkülerle renk kattılar.

Radyocu İmparator’un sunumuyla başlayan gecede sahne alan sanatçılar, sevilen şarkı ve türküleriyle Acar’a destek verdiler. Vedat Baran, Ozan Kimsesiz, Celal Bayar, Ali Aslan, Nevzat Ciwanadar, Umut Deniz ve Özlem İnci, sahne performanslarıyla salonda bulunanlara unutulmaz anlar yaşattı. Hem duygusal hem de coşkulu anlara sahne olan performanslar, konuklar tarafından büyük beğeni topladı.

Geceye katılan özel isimler arasında; Basın Platformu Başkanı M. Remzi Tanış, Yaşam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karaali, Mardin Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Biter gibi birçok önemli isim yer aldı. STK temsilcilerinin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, samimi ve içten bir atmosferde geçti.

ACAR’IN ŞİİRLERİ DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI

Gecenin ev sahibi Devrim Acar, kendi yazdığı şiirlerle sahnede fırtına gibi esti. Sanatçının şiirleri, izleyicileri kimi zaman kahkahaya boğarken kimi zaman da gözlerini doldurdu. 40 yıllık sanatsal birikimini paylaşan Acar, hem şiirleri hem de müziğiyle konuklara duygusal bir şölen sundu. Sümeyra Duğan - Kent Yaşam Gazetesi