BELEDİYE

Esenyurt'ta işe alınan kayınbiradere kötü haber

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt Belediye'sindeki akraba atamasının geri alındığını bildirdi. Özel, "Duyar duymaz kendisini uyardık; bugün öğle saatlerinde atama geri alındı. Yapılmamış sayıyoruz" ifadelerini kullandı.

Abone Ol

İlk kez gündeme gazetemizin getirdiği Esenyurt'taki atamaya ilişkin bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel açıklama yaptı.

ÖZEL: ATAMA GERİ ALINDI

Söz konusu durumun kamuoyunda gündem olması üzerine açıklama yapan Özel, Esenyurt'taki atama sorununun çözüldüğünü belirterek, "Sorunun çözüldüğünü ifade etmek isterim. Belediye başkanımız bir pozisyonda o yetkinlikte kimseyi bulamadığı için kayınbiraderini atamak zorunda kaldığını söyledi. Duyar duymaz kendisini uyardık; bugün öğle saatlerinde atama geri alındı. Yapılmamış sayıyoruz. Akraba ataması gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE BİZDEN DUYDU...

Meclisin olduğu gün canlı takip ederek yaptığımız haber bir gün sonra aşağıda ekran görüntülerinden görüleceği üzere ulusal medyada geniş yer buldu. Yaşanan bu olay sonrasında yerel basının aslında ne kadar güçlü ve ne kadar önemli olduğu, zaman zaman ulusal basının gündemini oluşturabileceğini bir kez daha hatırlattı.