Ali Koç Haberleri

Ali Koç haberleri ve güncel Ali Koç gelişmeleri, Ali Koç ile ilgili tüm video, Ali Koç fotoğrafları ve Ali Koç haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

Fenerbahçeliliğiyle bilinen dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, yeniden Fenerbahçe Başkanı seçilen Ali Koç'a eleştiriler yöneltti.

GÜNCEL

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı'ya savaş açtı. Yıldırım, "Acun kaşınıyor, kaşıyacağım. Mourinho'yla Roma'da görüştüm gerizekalı" dedi.

GÜNCEL

Siyasi isimlerin yapamadığını Fenerbahçe başkan adayları yapacak. Aziz Yıldırım ile Ali Koç, Now TV'de canlı yayına çıkacaklar.

GÜNCEL

Mauro Icardi, Florya'daki şampiyonluk kutlamalarında "Ali Koç" yazılı Galatasaray forması giydi.

GÜNCEL

Erden Timur ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in basın toplantısı sosyal medyanın gündeminde. Timur, Özbek'i yan yana otururken yalanladı.

GÜNCEL

Son haftalarda aldığı skorlarla şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de başkan adayları netleşiyor. Sadettin Saran adaylıktan çekilirken, Ali Koç'un tekrar aday...

GÜNCEL

Fenerbahçe'de başkanlığın değişeceğine kesin gözüyle bakılırken eski başkan Aziz Yıldırım'ın ayak sesleri geldi. Yıldırım'ın çok güçlü bir şekilde geri döneceği...

GÜNCEL

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç'in açıklamalarına çok sert cevaplar verdi.

DÜNYA

Suudi Arabistan'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 29 Aralık 2023'te oynanması planlanan maçta Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün posterlerinin stadyumda...

GÜNCEL

Suudi Arabistan'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 'Atatürk' krizinin çıktığı ve iki takımın da sahaya çıkmama ihtimalinin olduğu bildirildi.

GÜNCEL

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında elini cebine atması hakkında ilk kez konuştu.

GÜNCEL

Filenin Sultanları'nın kaptanına Ali Koç'tan büyük bir jest, heykeli yapılacak.