BELEDİYE

İmamoğlu ve Ovalıoğlu’na Bakırköylülerden yoğun ilgi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu ile birlikte Bakırköy’de bir dizi ziyarette bulundu.

Abone Ol

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Bakırköy Belediye Başkan Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu ile birlikte Osmaniye semt pazarını ziyaret etti. İmamoğlu ve Ovalıoğlu semt pazarında vatandaşların yoğun ilgiyle karşılaştı. Esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet edip sorunlarını dinleyen İmamoğlu ve Ovalıoğlu, pazarın ilgi odağı oldu. Vatandaşlar, İmamoğlu ve Ovalıoğlu’nun pazar ziyaretleriyle kendilerinin sorun ve taleplerini dinlemelerinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

KARABAL DERESİ ISLAHI TAMAM

Su baskınlarına sebep olan Karabal Deresi’nde ıslah çalışmalarını devam ediyor. Pazar ziyaretinin ardından İmamoğlu ve Ovalıoğlu, su baskınlarına sebep olan Karabal Deresi’ndeki ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu ve Ovalıoğlu, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Kahraman’dan sona gelinen ıslah çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ENGELLİ BİREY VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİLER

Karabal Deresi’nde yapılan incelemenin ardında İmamoğlu ve Ovalıoğlu, İBB tarafından yenilenerek modern bir hale getirilen Bakırköy İBB Florya Engelli Kampı’nı ziyaret etti. Engelli bireyler ve ailelerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan İmamoğlu ve Ovalıoğlu, Engelli bireyler ve aileleriyle tek tek sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.