14 Mayıs 2023'te yapılması öngörülen Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tüm partilerin seçim çalışmaları hızla sürüyor. Ana muhalefet partisi CHP de seçim hazırlığına tam gaz devam ederken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde kurmaylarıyla seçim strateji toplantısında bir araya geldi.

İMAMOĞLU İLE KILIÇDAROĞLU BAŞ BAŞA GÖRÜŞTÜ

Bu toplantı bittikten sonra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile 12. katta baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği de öğrenildi. Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu'nun görüşmesinin 2 buçuk saat sürdüğü bildirildi.

SEÇİM GÖREVLENDİRMESİ YAPILDI

3 grup başkanvekili, bazı MYK üyeleri, İstanbul Planlama Ajansı Başkanı, CHP PM üyesi Gökhan Günaydın ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun Basından Sorumlu Başdanışmanı Tuncay Özkan'ın da katıldığı toplantıda CHP lideri bazı MYK üyelerine görev verdi. Seçim sürecinde kampanyanın bu görevlendirmeler çerçevesinde yürüyeceği İmamoğlu'nun ekibinin de çalışmalara destek olacağı belirtildi.